1. Автомобилът на кризата.

„Volkswagen Polo“ стана „Автомобил на годината 2010“ в Европа и „Световна кола на годината 2010“ в Ню Йорк. Автомобилът е пример за компактен и интелигентен автомобил, който открива нови хоризонти. Той има атрактивно излъчване и е много подходящ за градски условия, може без проблеми да се качва по тротоарите и да се справя с дупките по пътя.В интериора седалките са със силно изразена странична подкрепа за водача и пътника отпред и с надписи „Cross Polo“. „Cross Polo“ се предлага с голяма гама атмосферни и турбодвигатели. Бензиновите с обем 1.2 литра са с максимална мощност 70 и 105 к.с. Ще се предлага и версия с бензинов двигател с обем 1.4 литра и мощност 85 к.с. Базисната цена на „Cross Polo“ започва от около 15 400 евро

2. Ако Светът беше село.

3. Интернет математика.

4. Кравата в нашия дом.

5. Stop after stop.

Фотографиите на германеца Оливер Малшевски са скандални, провокативни и смели, същевременно с това в тях има и от луксозната естетика на модната фотография.

6. Room in Rome.

От Хулио Медем, режисьора на „Сексът и Лусия“.
Римейк по „In Bed“(2005) на чилиеца Матиас Бизе.

Началото на лятото. Хотелска стая в сърцето на Рим. Две млади жени – Алба и Наташа – се срещат и споделят страстна нощ, изпълнена с интимни тайни. На сутринта, те продължат пътя си поотделно – Алба към Испания, а Наташа в Русия. Така завършва този 12 часов летен роман. Както и в другите си филми, Медем изследва сексуалното желание като интимно, страстно и физическо пътешествие на телата и душите в една стая, изпълнена с магическа атмосфера. Стая която предлага безкрайни еротични възможности и силни комични моменти.
Наташа: Алба, това остава тук, става ли? В тази стая.
Алба: В Рим. Но тъй като сме тук, нека се позабавляваме.
Наташа: Да не забравяме,че обичам мъжете.
Алба: Но ние не разполагаме с партньори, какво ще правим, аз и ти?