1. Кратък курс по теология


2. Интернет инвазия


3. Дъблин, дестилерията JAMESON


Jameson ирландско уиски се произвежда като се смесва малцово и немалцово уиски, или така нареченият зелен ирландски ечемик, всеки от който с произход от 50 мили радиус от дестилерията в Корк. Ечемика се суши в затворена пещ, за която се използва чисто изгаряне на антрацитни въглища за да се подобри ароматът му. Като повечето ирландски уискита, Jameson е тройно дестилирано за оптимална мекота. Философията на уискито е баланса, така че нито един ароматен елемент да не превишава останалите. Крайният резултат е меко на вкус уиски. Консумира се с вода. Запомни – бърбънът се дестилира само веднъж, шотландското уиски (whisky) – два пъти, а ирландското (whiskey) – три пъти.

4. Брет Ийстън Елис


Любимият автор. Романите му “Правилата на привличането”, ”Американски психар” и “Лунен парк” са задължителни за всеки литературен маниак.

5. Ехото на социализма


6. Fuck Job


7. Rankin Horror