3. Дъблин, дестилерията JAMESON
Jameson ирландско уиски се произвежда като се смесва малцово и немалцово уиски, или така нареченият зелен ирландски ечемик, всеки от който с произход от 50 мили радиус от дестилерията в Корк. Ечемика се суши в затворена пещ, за която се използва чисто изгаряне на антрацитни въглища за да се подобри ароматът му. Като повечето ирландски уискита, Jameson е тройно дестилирано за оптимална мекота. Философията на уискито е баланса, така че нито един ароматен елемент да не превишава останалите. Крайният резултат е меко на вкус уиски. Консумира се с вода. Запомни – бърбънът се дестилира само веднъж, шотландското уиски (whisky) – два пъти, а ирландското (whiskey) – три пъти.
4. Брет Ийстън Елис
Любимият автор. Романите му “Правилата на привличането”, ”Американски психар” и “Лунен парк” са задължителни за всеки литературен маниак.
5. Ехото на социализма
8 responses to “Accents 6”
Дринов
24.01.2011 в 12:04
Rankin Horror Picture Show е номер 1! Изкефи ме на макс, особено тази с ухапаното от акула и тази с чука! 🙂
angie
18.01.2011 в 20:19
а аз си харесах много мухата на първата:)) между другото много симпатичен нос?:))
оставям си една вечер за разглеждане по обстойно (за пъзела от идеите)
🙂 Вали, направи една серияп pro Вероника:)
плииз{}
alfredpacino
18.01.2011 в 21:14
Вероник в момента е в сесия. И се бори с Макроикономиката.
И нямам идея как ще стане това 🙂
angie
19.01.2011 в 13:22
ни съ измъквай:))) поръчах си акцент през погледа на една млада, хубава, неопитна и все още невинна принцеска:-) и това, ако не е предизвикателство към твоят вътрешен свят – не е. няма се сърдя. толкова;))))))
Omnia
18.01.2011 в 12:29
Дам, дам- много споделам мнението на Ламот:)- грабвам си уискито, черният ботуш на русата мадмоазел, желателно е отнекъде да изскочи и другият и се застопорявам пред видеото. Впрочем, можеше и по- надарена актриса да изберат- тези плоските не са ми особено по вкуса:)
lammoth
18.01.2011 в 10:28
Вал, в този пост има всичко 🙂 Пиене, жени, цици, секс, религии, политика, ретро-арт, литература, фън и всичко може да се прегледа за 2-3 минути. Как го постигаш, не знам 🙂
Знаех си, че ирландското уиски е номер едно! Тройно дестилирано! Огнена мекота! 😀
alfredpacino
18.01.2011 в 10:55
Освен ирландско,харесвам класни мерла и узо( това с цифрите на етикета – например 12 е за предпочитане).
По същият начин се процедира и с поста. Колкото повече отлежава,толкова по – добър става ! Този отлежаваше някъде към 3 седмици 🙂 Все пак съм лишен от чувство за графоманщина 🙂
sky_mender
18.01.2011 в 10:05
„Цялата заплата за жената“ – ха, така!