1. „Циците увисват сами!“ – автор Ламот

Млад столичен  ПИСАТЕЛ – ГРАФОМАН с инициали АВС, изпаднал в творческа безпътица, потегля към омайващата красота на Лудогорието където е решил да създаде романа на живота си. А защо не и да го филмира?! Озовавайки се на селския мегдан в село Малък Поровец, където девичи оркестър с тъпани оглася Делиормана, той бързо наема двуетажна къща с кьошка и асма в двора. След няколкодневно тракане по тъчскрийна на нетбука марка DELL, подплатено с чутовно похапване на прочутата капанска баница – курма, творческия импулс на АВС секва вследствие на алкохолноделириумно впиянчване с бяло резливо вино „Совиньон блан“. Точно в този момент от 5 километровата плажна ивица на Обзор се завръща знойната млекарка Филиз, която е с естествени лудогорски цици, падащи до пъпа й…Следват любовни сцени в които сексът е насилствен и мъчителен за двамата, породен от етнически конфликт. В класически реминисценции по време на изнасилванията, в главата на графомана се завъртат кадри от нихилистични клипове на Мерилин Менсън и Лейди Гага, съпроводени с явното нежелание на АВС да плати така бленуваната корекция на бюста. Писъците на главната героиня Филиз огласят смълчаните бостани в 3 сутринта, за да подчертаят бездушието на обществото към драмата на индивида!
Издателство „Библиотека за ученика“
Цена: подарява се безплатно

2. „Капитан нема“ – автор Ностромо

Напрегнат трилър за перипетиите на националния по футбол, който аха-аха да се класира за някое първенство, но все не му достигат някви си 7-8 точки. Главен герой е разследващият журналист Сашо Диков, който тръгва да разплита афера с черно тото в монголското хандбално първенство, но следите го отвеждат до ужасяващи разкрития за това кой е платил перуката на Боби Михайлов. Междувременно, според другата сюжетна линия, националният отбор се тресе от раздори и скандали, а капитан нема и нема.
Издателство „Буталото“
Цена: минус безкрайност

3. „Клиторът на Леонардо“ – автор Узурпаки Бла

3. „Клиторът на Леонардо“ – автор Узурпаки Бла
Вълнуващ трилър за една от най-загадъчните загадки в историята на загадките. Младият амбициозен иманяр Дрънчащия бидон от Мездра намира на тавана на баба си порнокартичка от края на 19-и век. На нея е изобразено същество с пенис и клитор. Тази картичка ще отведе Дрънчащия бидон до Ватикана, където ще се натъкне на зловещи мистерии, свързващи Леонардо да Винчи с тамплиерите и бабата на Мохамед, известна през Средновековието и като Богинята Баба. В сюжета се включват агенти на ЦРУ, МОСАД и разярени фенове на „Лацио“, които вземат Дрънчащия бидон за левскар и го пребиват заради онова историческо 0:1 в Рим. Накрая се оказва, че въпросният клитор е центърът на Вселената и мъдростта на вековете – като го потъркаш, не се явява дух, но пък е приятно.
Издателство „Херпес“
Цена: плюс безкрайност

4. „Проклетниците“ – автор Циничен Елф

4. „Проклетниците“ – автор Циничен Елф
Социален роман, повлиян от Виктор Юго и Цветан Цветанов. След операциите “Октопод”, “Наглите”, “Леярите“,“Лапачите” и “Пиячите”, които свършват печално, защото няма нито един осъден, МВР погва братчетата на Гаврош – организирана престъпна група от деца, които крадат бисквити. За разлика от другите акции, операция “Проклетниците” е успешна – 6 деца са заловени и подложени на жестоки унижения в районното.
Издателство „Фелациос“
Цена: лимитирана точка в центъра на сечението
Текстове от: ВЪЛКОВ – СИРОМАХОВ – ЦВЕТКОВ