1. Интернет истини.

И за финал – шестнадесет водещи програми за фотообработка.

2. Да обкичим дисплея като коледна елха.

3. Сексът и програмирането.

4. Петък е.

Настане вечер, месец изгрее.
а във фризера мастичка синеее.
Умряла от студ горката, чак на бучки станала.
И се чудиш, днес с какво да я комбинирам?
Взима се една диня, една спринцовка с по-голям обем, бутилка мастика. Както вече сте се досетили, динята се инжектира с мастика, изстудява се в геран, течаща вода или фризер. Яде в умерени количества. Наздраве.

5. Вогонска поезия.

„Известно е, че поезията на вогоните е на трето място сред най-бездарните в цялата Вселена. На второ място е тази на азготите от Криа. Веднъж по време на рецитал техният главен поет Грухтос Бомбастични изпълни стихотворението си „Ода в чест на малката бучка зелен маджун, която открих под мишницата си една лятна утрин“, в резултат на което четирима души от публиката починали от вътрешни кръвоизливи, а председателят на Средногалактическия художествен Ноблингов комитет е оцелял, като сам си прегризал единия крак. Говори се, че Грухтос останал „разочарован“ от приема на стихотворението си и тъкмо се канел да започне да чете дванадесеттомната си епопея, озаглавена „Любимите ми гърголения в банята“, когато собственото му дебело черво при отчаян опит да спаси живота на хората и цивилизацията, скокнало право нагоре, минало през гърлото му и заседнало в мозъка му“. Дъглас Адамс(1952-2001)

6. Мадона за Dolce and Gabbana.

7. Четворка на разсъмване.

Другият вариант е “Сам вкъщи“. „Обожавам порното. Понякога ми се случва сутрин да видя 300 вагини на лаптопа си, още преди да стана от леглото. Едни от най-невероятните оргазми в живота си съм изпитал насаме. Когато мастурбирам, мога да контролирам кога и как точно ще свърша и усещането винаги е по-интензивно и силно, отколкото с което и да е момиче.“ Джон Майър, китарист, автор на култовото парче “Say”. И за по-сигурно натиснете  ТУК

8. Yo Puta(Курва)

Казвам се Шарлот. На 34 години и съм от Париж. Moята професия… Занимавам се с външна търговия. Втората ми работа? Проститутка съм. Луксозна проституция. Знаеш ли какво е казала Мерлин Монро, когато е получила първата си сериозна поля в Холивуд? Oт сега нататък ще духам само на този който ми харесва. Toва е хубаво да се знае.
Въпреки огромния оборот от терабайти през тракерите и натрапчивото, eпизодично участие на звезди като Денис Ричардс и Дарил Хана, филмът не оправдава очакванията. Последният представлява интервюта с хора от различни държави, включително и от Източна Европа(от България също), които разказват за истините на тази „професия“ и защо толкова много момичета прибягват до нея.