1. Инсталация за наливна бира в домашни условия


Домашна бира?! Мини-пивоварна в къщи! Направете си сами… СЕГА!

2. Как да играем Red Dead Redemption?


Посети някоя MULTIRAMA. Онази верига с многото компютърна техника. Там почти винаги има на разположение някой Плейстейшън с този култов уестърн, на който можеш да си играеш колкото си искаш и да се преструваш, че след това ще си купиш нещо. Персоналът знае много добре, че няма да го направиш, а и не му пука особено. Единственият недостатък са децата, които може да те зяпнат жално в опит да се доредят. Не им обръщай внимание, да са дошли първи.

3. Изненадата


Тя ме чака на вратата. По червено бельо, с чупка в кръста и палав поглед. По коридора зад нея пътека от розови листенца води към спалнята, където някакъв надува сакс на светлина от свещи. Ясно, решила е да ми направи изненада.Но и аз ще я изненадам.

4. Назад във времето

5. Петък е


Daft Folk Whore I’d Love To Rip Open With My Monstrolicious Dick.
И без физиономии – все едно сечеш дърва.

6. Бък и Проповедника


-Това е Проповедника. А от къде ти е тази странна Библия?
-Получих я по наследство.Преди войната, когато бях още малък…мама и аз, бяхме продадени на един странстващ проповедник. Харесах му и получих цялото му имущество. Щото като се напиваше, го довличах до кревата.Той пътешестваше в тези малки градчета и проповядваше за греха и за адските мъки. А след това му капеха момичетата, обладани от Святия Дух…и когато бяха готови да се разкаят, им го слагаше. А в почивките…оправяше в кревата майка ми. Аз спях при конете. Скоро, като направих 16, той ме прати в града за уиски. А като се върнах, мама вече я нямаше. Продал я беше за няколкостотин долара. Тази нощ той се напи и каза…“Малкия, сложи ме да си легна!“И го поведох през двора, където избелваха, покрай ямата с вар.Сложих го да спи направо в нея.И за по-сигурно го натиснах с кедров прът от оградата. Така получих тази странна Библия.

Food about you – Annecy festival 2010 from Alexandre DUBOSC on Vimeo.