“Тогава изцяло се покачих върху него, притиснах вулвата си, разтърках я върху топките и члена му. Поведох го с ръка, за да проникне в мен, и то беше като тежка светкавица, ослепителното влизане на спасителя, мигновеното завръщане на милостта.“


Чета ли порноромани? А защо да го правя? Заслужава ли си? Отговорите на тези въпроси могат да следват своето желязно обяснение..Животът извън приказките се крепи на противоположностите. Може да се докаже с прост опит – пусни едно фенерче през деня и се опитай да проследиш лъча му. Няма да ти е толкова лесно, колкото ако навън е тъмно, нали? За да долови човек светлината, му е нужна тъмнина. За да оцени доброто, му трябва за фон лошото.


Eдин от най – известните порноромани е “Историята на О” на Полин Риг публикуван през 1954 год.Романът имаше шумен и скандален успех, а през 1975 год. беше екранизиран от майстора на еротичното кино Жюст Жак. Други култови романи са: „Единайсет хиляди камшика“ (1911 ) на Гийом Аполинер, “Месарят“(1987) на Алина Рейес, “Катастрофа”(1973) на Джеймс Балард, “Професия проститутка”(2003) на Ксавиера Холандер, „Аз и Той“(1971) на Алберто Моравия, “Емануела” (1956) на Емануел Арсан която е философски поглед върху вечната тема за любовта, неподражаем с откровеността си анализ на съществуващото сексуално господство на единия пол над другия.Разбира се, този списък на натурален вулгаризъм може да бъде продължен до безкрайност.


И все пак, добрите текстове качващи възбудата и адреналина са някъде назад, в миналото. Грях е, ако не си спомним поетесата Сафо от остров Лесбос,като най-известния автор на порно разкази и поезия.Други имена:Маркиз дьо Сад-идеологът на садизма в секса,Леополд фон Захер-Мазох-на мазохизма в секса.Един откъс от световната класика:
Елеонора стана бавно, пристъпи към леглото и започна да сваля дрехите от тялото си. Тя разбра, че молитвите няма да я спасят. В бъдеще я чакашеше вечният пламък на ада. Тогава нека това тяло получи всичко, до края на изкушението. Цялата тя отразяваше желание, трепереща дали от вечерната прохлада, или от страстта, бушуваща в гърдите й. Ефирните коси, падащи на раменете й, красиво подхождаха на мраморния тен на кожата й. Пълните и гърди, с кафяви кръгове около зърната, тежко се повдигаха. Оголеният задник, силно издаден назад, с предвкусване на наслада, леко се извиваше, свивайки и разпускайки полукълбата си. Устните на маркизата потрепваха, оголвайки ред бисерни зъби, а очите й бяха плътно затворени.С едната си ръка тя галеше зърната на гърдите си, а с другата, едва разтворила срамните си устни, беше вмъкнала двата пръста във влагалището си. То стана влажно и Елеонора легна, покривайки горящото си тяло с чаршаф. Ръката на маркизата се плъзна под възглавницата. Пръстите й, треперейки, стиснаха дебела два пръста и дълга 13 см свещ. Като повдигна корема си нагоре и силно разкрачи краката си, маркизата я вкара във влагалището си. Вмъквайки и измъквайки свещта, Елеонора чувствуваше, как краят й се докосва до матката.При всяко докосване тя напрягаше корема си, стискайки затоплената свещ със стените на влагалището си. Пред затворените и очи се представяха сладострастни картини. Тя не забеляза как в момента, когато изпитваше най-високо блаженство, зъбите и прехапаха до кръв долната й устна. Елеонора чувствуваше блажена напрегнатост и със сила натикваше свещта вътре в себе си. Краката й нежно се огъваха и тя в изнемощение се отпусна на възглавницата.
ЕЛЕОНОРА – ОНОРЕ ДЬО БАЛЗАК


За онлайн четене на Месарят натиснете ТУК


А за тънката граница между еротиката и порното може да прочетете ТУК